Масова стрелба в американски университет

0
От полицията в Балтимор потвърдиха, че има множество пострадали
От полицията в Балтимор потвърдиха, че има множество пострадали

От полицията в Балтимор потвърдиха, че има множество пострадали

Няколко души са били простреляни в близост до университетски кампус в американския град Балтимор късно снощи, съобщиха официални лица, цитирани от АФП и БГНЕС.

Полицейското управление на Балтимор (BPD) съобщи в платформата Х, че реагира на "ситуация с активен стрелец" в близост до кампуса на Морганския държавен университет.

"BPD потвърждава, че има множество пострадали", се казва в изявлението. "Моля, продължете да се укривате на място и избягвайте района".

Университетът призова студентите и членовете на техните семейства да избягват засегнатия район и да се укрият.

В Морган Стейт се обучават около 9000 студенти, повечето от тях са чернокожи.

Масовите стрелби са станали обезпокоително често срещани в Съединените щати, като в повечето щати има лесен достъп до огнестрелни оръжия, а в страната има повече оръжия, отколкото граждани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    до даскала
    За цял даскал си много неграмотен и индоктриниран. Интернет е най-популярното средство за пропаганда и индоктринация. Ако това не знаеш, мен ме е страх да си представя що за пишман даскал си. И руснаците имат пропаганда, и американците, и европейците, и китайците и кенийците и перуанците. Въпроса е да си достатъчно умен за да засечеш пропагандата и да избягаш от нея, ти явно не си достигнал до там щом приемаш всичко за чиста монета. Ако е примерно DW или Reuters, те за тебе са достоверни източници, нищо че са едни от най-корумпираните, които най-много лъжи и пропаганда бълват. 99% от западните mainstream медии са корумпирани и служат на масоните и пропагандират половин-истини и затова глупаците им вярват - половин истината/половин лъжа е най-успешния начин за индоктринация - казваш нещо, в което има съвсем малко истина и е 60-70% лъжа и глупаците като теб вярват. Тези медии служат на масоните, а масоните са слуги на сатаната, които имат за цел да разделят хората, да ги лъжат и да ги откажат от Исус, всички други лъжи за войни, за пандемии, те са просто част от плана им. Надявам се преди песнионна възраст най-после да успееш да поумнееш малко и да не си такъв индоктриниран и заслепен глупак.
  • 4
    4
    Даскалицата
    daskal-е, пак се изхвърли като чекия върху сух пясък! Знаем ти умствения капацитет, знаем ти и политическите пристрастия към ППДБЛГБТ+, айде запри се малко, не сери под всяка дописка в сайта!
  • -3
    3
    daskal
    До долните двама - Хубавото е, че имате интернет и устройства, през които да узнавате новините и да ги коментирате. И въпреки това, със сигурност няма да узнаете едно нещо - колко хора са били застреляни или убити по друг начин в необятна Русия. Тези неща там не са толкова важни.
  • 4
    2
    нееее
    Tова е пропаганда, не е истина, лъжа е, руснаците са я измислили. Както един тъпак преди се изцепи как живел в сащ и там нямало проблем с наркотиците и снимките от Кенсингтън Авеню в Пенсилвания с наркоманите, които са по-зле от клошарите при нас също са пропаганда и лъжа. И че америка и западна европа са двигателите на цивилизацията... XAXAXAXAXA!!! xD
  • 5
    1
    Дамм,
    Е тé това са „ценностите“ на кумирите ви от „Козяк“ 16!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари