Масов бой на оживено кръстовище в София

9
Роми пребиха шофьор и възрастен човек, който се притече на помощ
Роми пребиха шофьор и възрастен човек, който се притече на помощ

Брутална агресия на пътя.

Масов бой на оживено кръстовище с столицата. Все още не знаем каква е конкретната причина за мелето, но кадрите са повече от възмутителни

"Скъпи приятели, още един ден, в който осъзнавам, че няма такава държава!.

Посред бял ден, на оживено кръстовище, в жилищен квартал, мой много близък приятел беше пребит, а заедно с него още няколко хора който са се опитали да му помогнат. Това не е редно да се случва на никого! А фактът, че се случва в 21 век, в европейска столица, по време на европредседателството й.....нямам думи! ТОВА трябва да спре!

Моля споделете тази несправедливост, за да се намерят виновниците и да не се стига до такива моменти повече!", споделя К. Георгиев в социалнта мрежа.

"Днес пред Била на бул. Владимир Вазов и Гурко обезумял кон, отскубнал се от каруцата си, влачещ част от нея заедно със себе си, помита една кола и по пътя си нанася още множество щети. Вследствие циганинът, на когото принадлежи коня, с група други роми, въоръжени с различни метални предмети, нападат шофьора на въпросната кола. От всички минувачи двама се притичват на помощ, единият от които възрастен човек. Те също попадат под юмруците на циганите. Докато някои снимат, подминавайки свадата, броят на ромите нараства значително. *Много сме, силни сме* Те продължават да викат "свои" хора, а от полицията няма и следа, въпреки подадените сигнали. Развръзка: двама от десетимата нападатели са задържани за 24 часа, шофьорът, понесъл множество удари, има травма на главата, охлузвания и рани по цялото тяло. Полицаите със своята тенденциозна духовитост подмятат, че "конят не носи наказателна отговорност" (ти да видиш).", разкрива друг свидетел на инцидента!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари