Мартин Цирков: Много важна победа срещу "Литекс"

2
Мачът се игра в събота, головете са на Йордан Димитров от дузпа, Миро Будинов и автогол на домакините
Мачът се игра в събота, головете са на Йордан Димитров от дузпа, Миро Будинов и автогол на домакините Снимка: Фейсбук

Русенският тим отбеляза 1:3 срещу отбора на Ловеч

Старши-треньорът на Дунав Мартин Цирков беше изключително доволен от победата на старта на шампионата срещу Литекс с 1:3 на негостоприемния стадион в Ловеч, съобщиха от FC Dunav Ruse. Във фейсбук той отправи заслужени поздравления към русенските дракони. 

"Много важна победа за нас, защото само с подобни успехи отборът може да натрупа нужното самочувствие и да играе още по-добре в следващите мачове. Имаше доста вълнение и доза напрежение, но се радвам, че заедно се справихме с него.

Доволен съм от раздаването на футболистите, както и от факта, че дори от тежките моменти в мача излязохме като отбор с подкрепа вътре на терена между играчите.

Целта пред Дунав през този сезон е да се развие като отбор и младите ни футболисти да се адаптират към професионалния футбол. Играчите ни работят здраво и вярвам, че пред отбора има голяма перспектива. Сезонът ще бъде такъв, какъвто сами си го направим. Името на Дунав ни задължава да се стремим към възможно най-високо класиране и към победа във всеки мач независимо дали играем у дома или навън."

Мачът се игра в събота, головете са на Йордан Димитров от дузпа, Миро Будинов и автогол на домакините.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари