Мартин Ковачев: Крайно време е да зарадваме нашите фенове с победа!

1
Противникът не ни интересува. Съсредоточили сме се върху нашия отбор, заяви старши треньор на русенския тим Дунав
Противникът не ни интересува. Съсредоточили сме се върху нашия отбор, заяви старши треньор на русенския тим Дунав Снимка: facebook / fcdunav

Противникът не ни интересува. Съсредоточили сме се върху нашия отбор, заяви старши треньор на русенския тим Дунав

Утре Дунав (Русе) приема Спартак (Варна). Срещата е от деветия кръг на Втора лига.

Крайно време е успешните игри, които правим при гостуванията си, да ги покажем и пред нашите фенове, за да ги зарадваме с победа. Съперникът пък е на обратния полюс – няма победа като гост. Надявам се тази тенденция да се затвърди и след двубоя в Русе. Но противникът не ни интересува. Съсредоточили сме се върху нашия отбор. Демонстрираме ли потенциала си, няма как да се притесняваме от когото и да било във Втора лига. Имаме известни здравословни проблеми. Надявам се обаче, тези, които излязат на терена да се справят“, коментира Мартин Ковачев, старши треньор на русенския тим, цитиран от Sportal.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    ДИМИТЪР
    Освен с оставки, с друго не можете да ни зарадвате !
  • -4
    2
    Палячо
    Нищо не става от вас
  • -1
    1
    Реалист.ком
    Зарадвайте вашите задкулисни фенове с един добър букмейкърски резултат, а баламите дето подскачат никога не сте ги брояли за фактор...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари