Мартин Карбовски представя в Русе комедията си „Крава“

0
Сюжетът засяга актуални теми и заимства образи от новините
Сюжетът засяга актуални теми и заимства образи от новините

Мартин Карбовски ще представи в Русе комедията си „Крава“, която ще се играе на 23 януари от 19.00 часа в Канев център

 След спектакъла публиката ще може да се срещне с Мартин Карбовски и да се сдобие с новата му книга с поезия и автограф, информира Русе Медиа. 

Билетите ще са в продажба на касата на Канев център след 10 януари от 16.00 до 18.00 часа. Резервации могат да се правят на тел. 0889693298. Онлайн билетите са в продажба ТУК

Режисьор на „Крава“ е Любослав Неделчев, участват Владимир Солаков, Александра Койчева, Крис Атанасов, Марин Маринов, Симеон Димов, Антоан Петров-Анди.

Пиесата е за историята на кравата Пенка, която избяга през 2018 г. в Сърбия. Когато собственикът ѝ се опита да я върне обратно, сръбските власти поискаха животното да бъде умъртвено. Сюжетът засяга актуални теми и заимства образи от новините.

„Днес ще ви разкажа за една държава, която три пъти е губила своята крава. И дошли спасители, и дошли мислители, помагачи и кръвоуловители, но нашата крава, ти познай, отивала към своя край.“, пише авторът.

Освен историята на изгубената крава, в пиесата на Карбовски оживяват и образи от ежедневието, които често виждаме и по телевизията. И така пиесата се превръща в театър на абсурда, написан по действителен случай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари