Едва десетина русенци излязоха в подкрепа на министър Кирил Петков

13
Те издигнаха плакати с надписи "Долу ръцете от хора като Кирил Петков, долу ръцете от България”
Те издигнаха плакати с надписи "Долу ръцете от хора като Кирил Петков, долу ръцете от България” Снимка: БНТ

Десетина русенци се събраха тази вечер пред сградата на Съдебната палата в града, за да изразят подкрепата си към министър Кирил Петков

Те издигнаха плакати с надписи "Долу ръцете от хора като Кирил Петков, долу ръцете от България”, предава БНТ. 

Желанието им е да защитят не личността на министъра, а качествата, които той притежава. А това, по думите им, са почтеност, професионализъм, родолюбие, визия за бъдещето на България и решимост за борба с мафията.

"Оказа се, че той е първата лястовица в политическия живот на България, просто според мене е така. И исках да се обърна към всички досега управляващи да дадат възможност на младите хора от чужбина, образованите, честните, да дойдат и да помогнат на България. Повече така не можем да живеем", коментира Христина Момчилова.

"В случая министърът изглежда, че върши добра работа, а определено тези, които са статуквото, са против него и се опитват да го омаскарят. Ние като граждани трябва да покажем каква е нашата воля", допълни Калоян Гецов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Реших да се сдобря с жената. Викам си, що не ѝ купя рокля? Лошото е, че се събуди гадината, точно когато я мерех с рулетката.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари