Мартин Димитров: Искаме оставката на служебния министър на енергетиката

0
Действията на Росен Христов за решаване на газовата криза са „пълен провал”, подчерта кандидат-депутатът от ДБ
Действията на Росен Христов за решаване на газовата криза са „пълен провал”, подчерта кандидат-депутатът от ДБ Видео: NOVA

Искаме оставката на служебния министър на енергетиката. Действията му за решаване на газовата криза са „пълен провал”

Това заяви в предаването „Офанзива” по NOVA News кандидатът за депутат от „Демократична БългарияМартин Димитров.

ДБ беше единствената коалиция, която каза, че разговори с „Газпром” въобще не трябва да има. ГЕРБ казаха, че трябва да има разговори с „Газпром” и трябва да се използва договора до края на годината. „Възраждане” казаха същото. БСП казаха същото. И какъв е резултатът? Нищо не се случи. Отказаха им срещи и ги унизиха. Това сега ни дава повод да поискаме оставката на служебния министър на енергетиката”, подчерта той в отговор на въпроса как може да се реши проблема с газовите доставки и трябва ли да се върнем на масата на преговорите с „Газпром”.

По думите на Димитров действията на енергийния министър Росен Христов са „пълен провал”. „Да върнеш 7те танкера, които са алтернатива, които ЕК ти е договорила. Защото това не стана ясно в България, защото ЕК е предложила тези танкери. А вместо това да кажеш „Неизбежно ми е да говоря с Москва”, да отидеш там и да ти откажат разговори – това означава, че твоята стратегия се е провалила и трябва да си тръгнеш”, категоричен е той. И допълни: ”Този човек е спешно за смяна. Не трябваше да има разговори с Москва, трябваше като цяла Европа да се работи по алтернативи”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    6
    До 5
    Какво ще кажеш за лагерите в Белене,Ловеч,Скравена,Слънчев ден и др.Кой ги управляваше и за какво служеха?Колко народ намери смърта си там?И то прогресивни,интелигентни хора.
  • 13
    5
    до номер 4
    Т.н. комунисти за 45 години построиха сума ти фабрики и заводи, плодородно селско стопанство, добри и безплатни образование и здравеопазване, хиляди жилища, осигурени летни детски лагери и почивки за хората....Та се чудя кой режим е по-мракобесен за живота на обикновените хора? А?
  • -4
    4
    До умника - коментатор 2
    Грешиш човече, или си чел само комунистически вестници. Първата световна война Русия бомбардира Варна, а конницата на генерал Иван Колев ги разгромява в Добруджа. Така на 03 март 1918 година Русия капитулиа пред България с Брест-Литовския мирен договор. А относно втората световна война - България НЕ ОБЯВЯВА война на Русия и не е изпратила нито един войник на иточния фронт, което струва и живота на Борис Трети. Напротив, септември 1944 година Съветския съюз обявява война на България и налага един от най-мракобесните режими в историята на България.
  • 4
    3
    до 2
    Докато София ни е столица, едва ли ще е различно. :(
  • 11
    2
    И къде
    Да ги разтоварване бе умнико, в шепи ли да ти ти ги достави. Аман от тъпоъгълници. За твое успокоение има допитване до руснаците дали да ни доставят газ. Масово руснаците са против нас и има вече политическо решение, газ ром ни заверка. Такава е съдбата на дупедавците. Масово руснаците пишат че и в двете световни войни сме воювали против Русия и ни наричат предатели
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари