Мария Захарова: САЩ подготвят нов държавен преврат в Украйна

0
Според Захарова САЩ използват Украйна, за да реализират своите финансови измами
Според Захарова САЩ използват Украйна, за да реализират своите финансови измами Снимка: БГНЕС

Според Захарова САЩ използват Украйна, за да реализират своите финансови измами

Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова не изключи, че САЩ подготвят нов държавен преврат в Украйна или кадрови рокади, съобщават руски медии.

„Появата на заместник-държавния секретар на САЩ Виктория Нуланд в Украйна в сегашните условия, когато в украинските управляващи кръгове се изострят разногласията относно разпределението на западната помощ, разбира се, не е случайна. Възможно е дворцов преврат или пак се започва някаква кадрова рокада, каза Захарова на брифинг, съобщи вестник „Труд“.

„Мисля, че режимът на украинския президент Володимир Зеленски, който неведнъж е изпробвал търпението на Вашингтон, има за какво да се замисли“, подчерта дипломатът.

Съединените щати, според Захарова, независимо кой е на власт в Украйна, контролират тази страна, използват я като инструмент за реализиране на собствените си геополитически интереси в конфронтацията с Русия: „И, разбира се, да реализират своите финансови измами.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Песимист
    Мими,Мими,ти се моли да няма дворцов преврат в Москва,че трябва да стягаш багажа..
  • 7
    3
    Sтанко (original)
    Жалко подобие на тролене. Нищо лично, но имаш много книжки да изчетеш и много хляб да изядеш, за да можеш да ми стигнеш нивото... Съчинявай на ум - преди да се решиш да пишеш, защото не ти се получава. Мога да ти стана кръстник някой ден ако толкова ти харесва името, но акъл няма как да ти дам другарю!!! Лекувай се или бъди сред хора, за да могат на време да те хванат и поправят! п.п. Аз троля безплатно, а ако знае някой къде плащат за това - бих взел парите, за да ги дам на такива като теб за лечение! Господ да пази погубените и бедни душици като №2!
  • -9
    2
    Sтанко оригинал
    Ей, имитаторско трлче, дето ми крадеш ника, да знаеш, че сащниците искат да оништожат моята любима Матошка в гРуZZ 200! Вече ни свършиха ракетките, техниката е унищожена, а моГилизираните ни колеги орки масово дезертират и не искат да се бият с озверелите хохоли! Дано осраинците да спрат след като си върнат окупираните територии до Крим и да не решат да стигнат до Краснай Плосчад, че ще вземат да го направят!
  • 8
    1
    Sтанко
    Ха дано хохлите да чуят какво вика жената!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари