Мария Капон: БСП и ДПС са патерици на ГЕРБ

0
И партията на Слави Трифонов, и "Демократична България" имат място в следващия парламент
И партията на Слави Трифонов, и "Демократична България" имат място в следващия парламент

И партията на Слави Трифонов, и "Демократична България" имат място в следващия парламент

"70% гражданско участие ще има в нашите листи". Това каза каза пред БНР Мария Капон зам.-председател на "Единна народна партия" (ЕНП), мандатоносител на "Изправи се! Мутри, вън!". Тя уточни, че Арман Бабикян от Отровното трио е член на ЕНП.

Капон посочи, че се чувства комфортно с хората от Триото, защото битката срещу мутрите е продължение на операцията "Чисти ръце", която тя е обявила от трибуната на парламента още през 2008-а година.

Тя беше категорична, че ЕНП е дясна партия, но ще може да работи с левите формации на Татяна Дончева и Мая Манолова в "Изправи се! Мутри, вън!":

"Изработили сме мастър план, по който ще работим за решаване на проблемите на хората. Няма нужда народните представители сами да измислят цялата политика, която ще водят. Трябва да чуят браншовете, за да разберат истинските проблеми и да се опитат да ги решат".

Капон обясни, че ще водят дискусии по теми с другите политически формации в следващото Народно събрание и ще приемат всяко добро предложение:

"И партията на Слави Трифонов, и "Демократична България" имат място в следващия парламент. С тях бихме партнирали по няколко теми, които са ясни и категорични. Едната е съдебна реформа".

Мария Капон определи БСП и ДПС като патерици на ГЕРБ:

"Те не напуснаха парламента, за да делегитимират мнозинството".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари