Британка, разделена със сина си 10 дни след раждането, го намери 52 години по-късно

3

Лин Оукс от Лондон, Великобритания, се събра отново със сина си след 52 години раздяла.

Тя каза, че е забременяла на 14-годишна възраст. Британката родила момче и го кръстила Юджийн. Новороденото е взето от нея 10 дни след раждането, тъй като родителите смятали, че дъщеря им е все още твърде малка, за да бъде майка.

Спомням си, че плаках в деня на раздялата със сина си. Сълзите ми капеха по лицето му, докато го хранех и говорех с него, молейки за прошка. Казах му, че го обичам и винаги ще го обичам и един ден ще го намеря“, призна жената, сподели BG VOICE.

Оукс пораснала и се омъжила, но тя никога повече не е раждала.

Британката не спира да търси сина си и веднъж се обърнала за помощ към програмата Long Lost Family. Скоро нейното момче било намерено. В резултат на това се оказало, че сега той не се казва Юджийн, а Майкъл. Той живее в Тетфорд, Норфолк.

Когато се срещнали, майка и син се прегърнали. Според Оукс тя била изненадана, че Майкъл не се е обидил на нея и не изпитвал неприязън. Напротив, той бил съпричастен към случилото се.

Сигурно е ужасно да дадеш някого, когото обичаш, в неподходящи ръце. Нещо повече, знаейки, че никога повече няма да го видите“, коментира британката.

Майкъл представил майка си на дъщеря си, както и нейното дете. Така Оукс не само намерила отново сина, но и станала баба и прабаба.

Аз съм на седмото небе. Тя е толкова сладка жена. Очаквам с нетърпение времето, което можем да прекараме заедно“, завърши Майкъл.

По-рано беше съобщено, че жена, разделена със сина си на 20 години, го е намерила 66 години по-късно.

Новороденото също беше взето от нея веднага след раждането, тъй като семейството е било против детето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Девизът на ергена:
"По-добре само мляко в хладилника, отколкото крава в кухнята."

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари