Мариус Куркински идва на 27 февруари в Русе

2
Актьорът тръгва на национално турне с "Нашенец"
Актьорът тръгва на национално турне с "Нашенец" Снимка: Facebook

Актьорът тръгва на национално турне с "Нашенец"

С последния си моноспектакъл, с който Мариус Куркински отбелязва 30 години на сцената, той ще направи обиколка в страната, която започва от 19 февруари в Софийската опера и балет. За там билетите са вече почти разпродадени, а на 16 март ще го изиграе и в зала 1 на НДК.

Преди това на 22 февруари той ще гостува в Благоевград, на 24-и - в Бургас, на 25-и - в Добрич, пише 24 ЧАСА. На 26-и ще играе във Варна, на 27-и в Русе, на 5 март в Димитровград, на 6 март в Сливен и на 7-и - в Ямбол. Следват Пловдив (31 март), Габрово (2 април), Казанлък (9 май), Разград (15 май), Враца (5 юни), Велико Търново (9 юли). На 10 юли е в Летния театър на Шумен и на 14 юли отново в Бургас. В представлението актьорът се превъплъщава в различни герои по произведения на хумориста Димитър Чорбаджийски - Чудомир.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    mischi
    Колко жалко, че няма да съм там! Дано да дойде и през лятото! хора, завиждам ви, че ще можете да посетите прекрасния спектакъл!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари