Марийка явно не е в час какъв е дневният ред в България

2
Пълна изтрещялост на тема евроценности
Пълна изтрещялост на тема евроценности

Момето, избрано поради изгладен мозък и европейски нрави, от Борисов да води листата за изборите за ЕП, явно не е в час какъв е дневният ред в България. Пълна изтрещялост на тема евроценности.

И си мисля, че има някакво недоразбиране за същността на тези избори. Ние изпращаме депутати - българи, за да защитават българските интереси в Европейския парламент. А не да избираме евродепутати, които да защитават интересите на Брюксел в България. И май никой от гербавите това не го осъзнава или не му стига капацитетът да го осъзнае.

Та Марийка, глуповато проточила врат над микрофоните, с налудничава усмивка на уста ни убеждава, че ние - българите, имаме нужда от мигранти. Те били много важни. Те щели да работят за икономиката ни. Толкоз за КИ на момето! Бих я оправдала с физически особености, че кислородът не може да стигне до мозъка й, но това е характерна черта на всички гербави, така че не я оправдавам!

Само че аз искам да гласувам за депутат в Европейския парламент, който там да стане и да попита какво прави ЕС по въпроса, че в България хора мизерстват с 200 лева пенсия и се самоубиват в мизерия? Който да попита защо се разходват пари на европейските данъкоплатци, за да се издържат мързеливи "гости", които никой не е канил? Който да попита защо ЕС не взема мерки за необятната корупция, обхванала България, включително при разходването на европейските средства? И който да удари по масата и да заяви, че интересите на българите са по-важни от интересите на мигрантите!

За Марийка важни са мигрантите! За мен важни са българите! Това е! Цяла вселена разлика в мисленето!

Автор: Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари