Мандарини, зеле и моркови за мечките в Белица

0
Коледните подаръци бяха в празнични кутии
Коледните подаръци бяха в празнични кутии Снимка: bTV

Коледните подаръци бяха в празнични кутии

Мечките в парка в Белица получиха подаръци за Коледа. Те разкъсаха празничните кутии, в които имаше мандарини, зеле, моркови и други плодове и зеленчуци, предава bTV.

Тъй като мечките в парка са били бивши танцуващи или държани в зоопаркове и плен, не всички от тях успяват да заспят зимен сън.

През 2017 година е сложен край на „атракцията“ с танцуващите мечки. Последната такава в България е спасена през 2007 година, а на Балканския полуостров – преди пет години.

Паркът осигурява подходящи условия и безопасна храна за мечките, които не могат да бъдат върнати в природата, тъй като не са живели като диви.

Храната им се поставя на различни места в секторите, за да може мечките сами да я откриват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари