Мълния удари две деца на стадион „Дунав“ в Русе

11
Децата са транспортирани до реанимациите в двете болници в града
Децата са транспортирани до реанимациите в двете болници в града

Децата са транспортирани до реанимациите в двете болници в града

Мълния е ударила две деца на стадиона. Това се е случило по време на тренировка на детския футболен клуб на стадион "Дунав", като сигналът е подаден около 19:20 ч. тази вечер. Екипи на Спешна помощ и на полицията са пристигнали на мястото на инцидента.

От Спешна помощ съобщиха, че двете деца са на по 11 години. Едното е транспортирано в УМБАЛ „Медика“, а другото - в Университетската болница „Канев“ в града.

Детето, прието в спешното отделение на УМБАЛ „Канев“, е в критично състояние. За него се грижат два реанимационни екипа, съобщи Стела Кръстева от пресцентъра на лечебното заведение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    нерегистриран
    До № 6 Извинете,не мисля че е идиотизъм от страна на треньорите!!!Не е логично в голямо населено място да се случва това.Да е селският стадион ,на полето или в планината разбирам,но не и тук в "голям" град!!!
  • -1
    10
    Фиданка Ивайлова
    Къде се Родилите
  • 3
    9
    Луда работа
    Бях до 18:30 там да бягам, видях само ксто идваха тея със сините екипи явно треньори да започват тренировка ама тогава времето още беше добре... За един час да станат чак такива неща...
  • 2
    8
    123
    Дофтора и черната му крадлива аура е привлякла тази мълния с негативната си енергия.
  • -9
    7
    Русенец
    Живея на около половин км от този стадион. Почти всяка вечер в прозорците ми блести ярка светлина от високи пилони в стадиона.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари