Малко дъжд и всичко се превърна в една китна кочина!

2

Възмутена жителка на Русе показа качеството на ремонтите в квартал "Здравец Север" и мизерията, в която са принудени да живеят хората в "най-добрия град за живеене".

"Вече близо година жителите на квартал Здравец Север 2 в Русе са принудени да живеят в тази среда...През лятото дишаме и газим в прахоляк, а през зимата газим кал....При всяко спиране на водата, поради ремонтни дейности, тя е ръждива и мръсна! Прозорците отворят ли се всичко потъва в прахоляк,а прането все едно не е изпрано!

Не се издържа вече....", пише в своя пост в социалната мрежа г-жа Любенова.

"За качеството на ремонтната дейност не искам и да помислям колко ще издържи! Реших да споделя и снимки от тези дни ,когато падна малко дъжд! Всичко се превърна в една китна кочина, а дъждовната водата в блато.....

А....били подновили тръбите и канализацията!? Моля!?", изказва своето възмущение русенката.

"И понеже сега ще ме обвинят в негативизъм, предизборна “активност” и некомпетентност ще спомена,че никога не съм била политически член и не съм гласувала за този “елит”! Не мисля и да го правя", уточнява тя.

"В цивилизованите държави по време на ремонтна дейност около жилищни кооперации се раздават маски срещу праха, раздават се информационни брошури с часовете за ремонт и последвалия шум, семействата с деца биват предупредени децата да не са навън или да бъдат изведени от района на дейност...Тук такива практики няма....Една година не можем да извършим строително-ремонтни дейности на няма и два километра! Срамота....Но....иначе парите за обществени поръчки стават все по-големи и по-европейски от към суми!

Не знам кой образован и млад човек би живял в подобна среда...", завършва своя пост г-жа Любенова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари