Г-н Милков, трябва ли да си почистваме сами пътното платно?

7
Вече 9 месеца Общината не почисти дебел слой пръст, боклуци и прах, отбеляза депутатът Иван Белчев
Вече 9 месеца Общината не почисти дебел слой пръст, боклуци и прах, отбеляза депутатът Иван Белчев Снимка: Иван Белчев / Фейсбук

Вече 9 месеца Общината не почисти дебел слой пръст, боклуци и прах, отбеляза депутатът Иван Белчев

Иван Белчев показа състоянието на тротоара и пътното платно пред дома му.

"Отдясно е цветната градинка, за която се грижим със съседите ми всеки ден.

Отляво е дебел слой пръст, боклуци и прах, за който Общината не се грижи вече 9 месеца.

Трябва ли да си почистваме освен тротоарите и пътното платно, г-н Милков?

Защо почистващата фирма не си върши работата и така голяма част от града ни е изключително мръсен и ходим в прахоляк?", пита депутатът от Русе.

"Въпросите са риторични.", допълни Иван Белчев в пост във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    СЪБЕВ
    Ушатите педераси трябва да си знаят мястото!
  • 6
    9
    Жужи Балетиста
    Ванка, чакам те на Петте кьошета да танцуваме балет! Стига си стоял заврян зет , ами си идвай в София да копунясваме!
  • 10
    8
    Явно е
    Целта на това писание на господина до кмета за калта по улицата, където живее, е не толкова загриженост за окаяното й състояние, защото навсякъде месеци наред паркираме колите си в калник и разбити улици. Защо тогава той не писа до кмета, а точно сега и показва тази снимка с "цветна градинка" от няма и един квадратен метър? Всички, които познават нарцистичната личност на този активист, знаят каква е целта - самоизтъкване и реклама "Вижте ме какво направих и колко съм деен и велик". Жалко и в същото време е тъжно какви хора влизат в политиката!
  • 8
    7
    До Съседката
    Това не е "градинка", а 15 цветенца и не всички хора от блока, а съседите от апартамента на първия етаж срещу така наречената "градинка" поливаха. А що се отнася до тревясалият тротоар той месеци наред беше такъв и преди местната партийна структура да вземе решение за кандидат за кмет "юнакът" реши да си направи поредната реклама. А тревата на плочките до блока откъм другия жилищен блок така си стои. Така че мила съседке, Вие вероятно без да съзнавате участвате в една поредна, но тъпа рекламна акция на "видния еколог".
  • -2
    6
    Съседка
    Иван облагороди и засади тази прекрасна градинка пред блока. Всички съседи му помагаха с поливането и това е резултата. Вчера го видях да почиства тревите между плочките пред блока. Браво
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари