Малките „дракони“ жънат успехи

0

Три набора от школата на „Драконите“ взеха участие на силни турнири в България и Румъния през изминалия уикенд.

Набор 2008, водени от Мартин Цирков, спечелиха изключително силния турнир в Приморско.

С общо 7 победи, включително на полуфинала над Славия с 3:1 и на финала над ЦСКА с 2:0, малките „дунавчета“ завоюваха заслужено купата. Освен първото място, много от индивуалните награди на турнира също бяха обрани от футболистите на „Дунав“.

Децата, родени 2009 година и водени от Вихрен Узунов, се представиха много добре на силен международен турнир в Румъния. В своята група записаха 3 победи над Стяуа Букурещ, Елит Спорт Падова и Интер Галакси. На 1/4 финала, за съжаление, отстъпиха от румънския Примавера с 1:0 след спорен гол. В битката за 5-тото място, малките „дракончета“ победиха Джуниорул с 1:0.

Малките „дракони“ от школата на „Дунав“, родени 2010 година с треньор Йордан Стоянов, също се представиха отлично на силния турнир в Несебър.

След три категорични победи в своята група, децата стигнаха до полуфинал, където биха отбора на Ямбол с 3:0. На финала, след много интригуващ двубой, „дунавчетата“ отстъпиха на „Делфини“ Варна след 1:1 в редовното време и 5:6 след изпълнение на дузпи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари