Людмил Киров се завръща начело на "Дунав"

3
Опитният специалист се е разбрал с ръководството на "драконите"
Опитният специалист се е разбрал с ръководството на "драконите"

Това ще бъде четвъртият престой на Киров в отбора на "Драконите"

Опитният специалист се е разбрал с ръководството на "драконите", след като "небесносините" се разделиха преди седмица с досегашния треньор Мартин Цирков, съобщава "Труд".

На свой ред Киров напуска "Рилски спортист", където работеше от началото на сезона. Той оставя тима от Самоков 5-и с 6 точки след първите 4 кръга в група Б на Югозападната Трета лига.

"Дунав" започна сезона във Втора лига с две победи, две равенства и четири загуби, заемайки 16-о място в класирането с 8 точки. Отборът временно бе поверен на помощник-треньора Ивайло Кирилов.

За Людмил Киров това ще бъде четвърти престой в "Дунав", където той бе футболист, асистент, а след това и начело на "драконите".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Гост
    Той беше дето продаде Дунав, спомнете си последния мач на отбора в А група. После избегна като мишка и сега се завръща наготово. Както е казал народа - нов бардак със стари.....
  • -1
    2
    Янков
    Как все гладници се присламчват.За дребни пари са готови по всяко време да се върнат.А те 2 лева у джоба си нямат.
  • -4
    1
    Фен
    Леле мале,трагедия. Същите стари муцуни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари