Майстор на спорта „паркирам, където ми падне“

11
Поредно неправилно паркиране по улиците на Русе
Поредно неправилно паркиране по улиците на Русе

Поредно неправилно паркиране по улиците на Русе

Читател на Dunavmost ни изпрати снимка на поредния нарушител на Закона за движението по пътищата и правилника за паркиране.

За русенци е повече от ясно, че паркирането - особено в централната част на града - е трудна задача заради твърде малкото обособени паркоместа и на фона на разкопаните улици. Ежедневно обаче много шофьори нарушават правилника и паркират, без да се съобразяват с установените правила.

В случая Мерцедес с великотърновска регистрация е паркиран в тревна площ на улица „Отец Паисий“ в центъра на Русе. Очевидно е, че шофьорът е решил да остави колата си наполовина в градинката, вероятно за да си спести изминаване на известно разстояние пеш. Очевидно е също така, че подлежи на съответната санкция.

Надяваме се, че новосформираното звено „Общинска полиция“ ще поеме напълно задълженията си и ще бъде от полза на гражданите, за да се предотвратят подобни нарушения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Чарлз Дарвин
    Ами дебнат тея с коли за 10000лв не тея с котурниците като на снимката за 5000лв!
  • 24
    3
    Русе
    Къде са коорс, къде е общинската полиция или дебнат само бединте с курниците за 1000лв да им се дървят и да фледат как хората ги е страх . Вчера патрулка до лидъл застанала, завиват лъскави возила без мигач и а да ги спре ама не достига смелост. Булгар , булгар....истан. .. Боко закривай цирка.
  • 33
    2
    Punchi
    Да ти имам общинската полиция. То големи приказки бяха как щяла да въдвори ред и да санкционира, само празни приказки Пънчови.
  • 33
    1
    гост
    Бечо така е е свикнал на село по поляните спира и по навик
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари