Майната ви, аз съм от Милоул

1
Рой Ларнър обръщал няколко бири до прочутия Borough Market, когато тримата терористи от Лондон бридж се врязали в хората
Рой Ларнър обръщал няколко бири до прочутия Borough Market, когато тримата терористи от Лондон бридж се врязали в хората

Рой Ларнър обръщал няколко бири до прочутия Borough Market, когато тримата терористи от Лондон бридж се врязали в хората и извадили огромни ножове.

Болните мозъци започнали да крещят "Ислям, Ислям", оглеждайки се за беззащитни жертви, пише OFFNews.

Но Рой не помръднал от мястото си, привличайки нарочно вниманието на джихадистите. Така спасил мнозина други, които получили време да избягат.

Запалянкото разказа как намесил и любимия отбор в неравностойната битка: "Те носеха от онези огромни ножове и крещяха нещо за Аллах. После продължиха с: "Ислям, Ислям, Ислям". 

Като пълен идиот изкрещях обратно. Май беше нещо от сорта: "Разкарайте се, копелета". Направих още няколко крачки към тях и им казах "Майната ви! Да ви го начукам, аз съм от Милоул". Така ме атакуваха".

Запалянкото на лондонския клуб бил намушкан 8 пъти. Закарали го в болница в критично състояние с рани на главата, ръцете и гръдния кош. Рой вече е прескочил лошото и се възстановява. 

Смелите фенове на Милоул имат основание да се гордеят, че техният събрат може да бъде наричан основателно "Лъвът на Лондон бридж". Вече тръгна петиция на Рой да бъде даден кръст за храброст.

Както е известно, феновете на Милоул далеч не са най-многобройните, но стане ли бой в Лондон, те са замесени. Никой не смее да им излезе насреща. Пословична е враждата им с ултрасите на Уест Хям, за която са заснети и филми.

Е, вече за биткаджиите от Милоул няма да се говори само с лошо.

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари