Майката на загиналия в Кербала Антон Петров отново връчи стипендия на негово име

6
Стипендията получи десетокласникът  в специалност "Корабоводене" Ненко Ненков
Стипендията получи десетокласникът в специалност "Корабоводене" Ненко Ненков Снимка: БНР / Ася Пенчева

Стипендията получи десетокласникът в специалност "Корабоводене" Ненко Ненков

За 19-та поредна година в Професионалната гимназия по речно корабостроене и корабоводене в Русе бе връчена стипендия на името на загиналия при атентата в Кербала офицерски кандидат Антон Петров.

В деня, в който загиналия при атентата срещу база "Индия" в Кербала офицерски кандидат Антон Петров трябваше да навърши 45 години, майката му Иванка Петрова отново връчи стипендия на името на сина си, предаде БНР.

"Правя го в името на Антон, а и за да мога да зарадвам някое дете за Коледа".

Стипендията тази година бе дадена на десетокласника в специалност "Корабоводене" Ненко Ненков. Младежът е предложен от учителите му като изключително прилежен и амбициозен в усвояването на професията.

"Като завърша мисля да поработя малко по корабите, пък ще видим. Приемам стипендията с голяма благодарност, ще ми послужи".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    Емил Стефанов
    Що се криете зад фасадата на аругантност и миши дупки. А питате ли защо е отишъл там... И друго за "жалост" нашите не са убивали, а ги взеха да чистят тоалетните на истинските убийци... Като не знаете не пишете глупости. Това го обявиха официално по медиите.
  • 0
    9
    Ко? до 8
    Аха, патриота тръгнал да убива деца в Кербала ама е "голям човек". Заповеди изпълнявал, а? То и Нюрнберг така се се опитваха да се измъкнат гадовете. Убиец срещу пари. Никой не му е давал такива заповеди. Той си е кандидатствал и то настоятелно!!!
  • 2
    8
    Балканеца
    Колко прости и жалки същества са станали българите, дори и своите не уважават. Сопола си не заслужават да хвърлиш върху тях, камо ли да направиш нещо за тази сбирщина утайки. Антон беше военен, изпълняваше заповеди. Голям човек и голям патриот. Ама истински, не като тези патрЕоти в парламента, и не като форумните патриоти, а от тези, на които родината може да разчита. Не заслужавате такива, заслужавате си Червен Пенчо, Боко, Кирчо..
  • -2
    7
    Кво? до 2
    Смъртта е неизбежна за всички ни. Защо да мълча за някой, който е тръгнал да я причинява????????? Родина ли, семейство ли, децата ли си е тръгнал да защитава на хиляди километри от дома си ????? Тръгнал е да причинява смърт за шепа долари! Тръгнал е да убива за пари! Толкова ме е гнус, че няма накъде повече!
  • 0
    6
    Я стига!
    Всеки ден загиват строителни работници, тираджии, електротехници, шлосери и т.н. Все хора, които произвеждат нещо от което се възползваме всички ние. Хора, които създават блага. За тях няма нито дума. Но тоя печелбар тръгнал да прави лесни пари с оръжие в ръката и вече стипендия на името му правим!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари