Майката на Камелия: Само се молим да е жива и здрава

0
Майката каза, че семейството било наясно, че Камелия имала гадже, но вече не се виждала с него.
Майката каза, че семейството било наясно, че Камелия имала гадже, но вече не се виждала с него.

Майката на изчезналата от седмица 15-годишна Камелия силно се надява тя да е при приятели и бягството й да е само една тийнейджърска лудория.

„Само се молим да е жива и здрава. Дано да е това, а да не се е случило нещо друго”, каза Валя Въкова пред Нова телевизия.

Тя разказа, че в деня на изчезването си Камелия искала да ходи на рожден ден. Тя се оправяла пред огледалото, за да ходи на училище, когато майка й казала, че не я пуска. Точно тогава ученичката заявила: „Аз вас ще ви побъркам”. По думите на майката, момичето искало да ходи в голяма дискотека във Видин, която обаче според Въкова не била подходяща за нея.

„Телефонът е изключен откакто е тръгнала”, разказа Въкова. Приятели на Камелия също я търсили. В същото време други нейни приятели разказали, че са я видели в центъра на Видин по кафенетата със свои познати. Всички деца са разпитани от полицията. „Абсолютно никой нищо не е знае, никой нищо не е видял”, каза майката.

„Закъснявала е, но така не”, обясни още тя. Според разказите на децата, Камелия е видяна за последно в кафене, а според други – на Баба Вида.

Майката каза още, че семейството било наясно, че Камелия имала гадже, но вече не се виждала с него.

Въкова отново се обърна с отчаян призив дъщеря й да се върне или поне да се обади, че е добре. „Да се прибере вкъщи, никой няма да й се кара”, помоли тя.

Въкова в момента е по майчинство. Преди това е работила в хотел във Видин. Бащата е в Испания. Цялото семейство на Камелия е силно разтревожено от изчезването й.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари