Майката на Димитър Малинов: Има четвърти участник в убийството му

0
Атанаска Бакалова разполагала с кадри от охранителна камера, на които се виждали пет силуета
Атанаска Бакалова разполагала с кадри от охранителна камера, на които се виждали пет силуета Снимка: БГНЕС

Единият от близнаците, заподозрени в помагачество, твърди пред свой приятел, че на 26 февруари излиза на свобода

Четвърти човек е бил свидетел и евентуален участник в убийството на Димитър Малинов от Чалапица. Това заяви майката на убития младеж Атанаска Бакалова, предаде bTV.

От думите ѝ става ясно, че тя разполагала с кадри от охранителна камера, на които се виждали пет силуета, заедно с този на Димитър Малинов. Кадрите са от момента, когато се смята, че е извършено убийството.

Близките на убития младеж отново протестираха в Цалапица. Те имат опасения, че ще бъде даден ход на насроченото за 26 февруари заседание по делото срещу двамата братя-близнаци Борислав и Валентин Динкови за укривателство.

Протестиращите не са съгласни това да се случи преди разпита на заподозрения за убийството Рангел Бизюрев, който все още не е екстрадиран от кралство Дания.

Според протестиращите двамата братя са участвали в убийството. Атанаска Бакалова сподели, че преди дни единият от близнаците се обадил по телефона на свой приятел и му казал, че на 26 февруари излиза на свобода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    1
    За Бога!
    Много моля местното Бюро по труда най-после да намери някакво работа на тези хорица, нещо тротоарите ли да премитат, плочки ли да редят, каквото и да е, стига да не се иска акъл за работата, те такъв нямат. Или по кърищата, нали са си селяни. Щото на целия народ ни писна от мераците им да се навират по медии.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари