Майката, която "ступа" учителката на щерка си отива на съд!

0
Учителката Емилия Калоянова твърди, че конфликтът започнал, тъй като не разрешила на детето да си тръгне от час и да говори с майка си по телефона
Учителката Емилия Калоянова твърди, че конфликтът започнал, тъй като не разрешила на детето да си тръгне от час и да говори с майка си по телефона

Районна прокуратура-Севлиево образува досъдебно производство срещу Румена М. от гр. Севлиево за побоя над учителка.

Според прокуратурата тя по хулигански подбуди, чрез нанасяне на удари с ръка и крак в областта на лицето и долната част на тялото на Емилия Калоянова  и й причинила лека телесна повреда.

Разпредено е провеждането на разпити, включително и на малолетни лица – очевидци на извършеното деяние. Ще бъдат извършени разпознавания. Назначена е съдебно - медицинска експертиза за причинените телесни наранявания на пострадалата учителка.

Вече ви разказахме, как майка наби преподавателка пред очите на детето си и на съучениците му. Инцидентът е станал в час по английски език в СОУ „Васил Левски” в Севлиево.

Учителката Емилия Калоянова твърди, че конфликтът започнал, тъй като не разрешила на детето да си тръгне от час и да говори с майка си по телефона.

„Вратата се отвори, жената нахлу и повика детето си. Аз се приближих към нея и й казах, че трябва да остави детето да довърши часа. В този момент тя оставете скочи върху мен и ме нападна. Започна да ме скубе, да ме дърпа”, разказа пред Нова Емилия Калоянова.

 Думите на учителката потвърждават и децата, станали свидетели на грозната сцена. Екипът на Нова не успя да открие майката, нахлула по време на час, но успя да се срещне с бабата на детето. Тя твърди, че дъщеря й е била предизвикана, за да постъпи по този начин.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари