Майка твърди, че синът й е жертва на системен тормоз в пловдивска детска градина

1
По думите ѝ детето се прибира със синини, причинени от педагог в градината
По думите ѝ детето се прибира със синини, причинени от педагог в градината

По думите ѝ детето се прибира със синини, причинени от педагог в градината

Майка твърди, че детето ѝ е обект на системен тормоз в детска градина в Пловдив. Само за последния месец то се прибира със синини и охлузвания два пъти.

И в двата случая лекар издава медицинско, е върху детето е било оказано физическо насилие и е била причинена болка и страдание.

Проблемът започва в края на месец октомври, когато група родители решават да входират подписка срещу проблемно дете в групата, разказа в студиото на NOVA Даниела Нешева.

Тогава жената е привикана от директорката на детската градина. По думите ѝ тя била заплашена. “Попита ме защо ще входираме тази подписка и ме заплаши, че нещата ще се обърнат срещу нас”, каза още майката на близнаци - момиче и момче.

На 13 декември Даниела Нешева вижда охлузвания по едно от децата ѝ. По думите на децата една от госпожите е хванала момченцето за ухото и то е било изведено от стаята.

На 21 декември детето отново се прибира със синини. Детето разказва, че педагогът го е накарал да я ухапе, след което го е държала за краката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Лора
    Тези педагози са уникални прости!Дай ги на прокурор!Мьрзеливи и тъпи са!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари