Майка поведе съдебна битка, след като загуби дъщеря си в катастрофа

1
Мария загина една на 17 години при инцидент в Карловския балкан
Мария загина една на 17 години при инцидент в Карловския балкан

Мария загина една на 17 години при инцидент в Карловския балкан

Майка на загинало в катастрофа 17-годишно момиче вече 2 години се бори за справедлива присъда. Мария загубила живота си при инцидент с джип в Карловския балкан. Зад волана е бил неправоспособен непълнолетен младеж - приятелят на момичето. Ключовете за колата дал бащата на момчето. Инцидентът стана на 12 август 2021 г. Тогава майката на загиналата Мария - д-р Антония Караиванова, започна поредица от дълги съдебни битки, които продължават и до днес. Настоява за справедливост и очаква отговорност да понесе не само момчето, предизвикало катастрофата, но и неговият баща.

„Дъщеря ми отиде със семейството на приятеля си на разходка в местността екопътека „Бялата река”. Оказа се, че там няма обхват. Детето ми беше много отговорно. След като е видяла, че съм я търсила, е настояла да намерят покритие. Бащата на момчето дава ключовете, знаейки, че синът му няма книжка. Пуска ги да търсят обхват с колата. Около 400 метра след това момчето губи управление над автомобила”, разказа майката на Мария, предаде NOVA.

„За мен е недопустимо един родител, който е проявил изключителна безотговорност, да получи условна присъда от 2 години. Това е осъзнато деяние. Не приемам извинението му. Този човек унищожи живота, мечтите, вярата и надеждите ми”, сподели още д-р Антония Караиванова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари