Майка: Пълно безумие е да забранят изцяло телефоните в училище

3
Майка от София съобщава за "ограничаване на личното пространство" на учениците
Майка от София съобщава за "ограничаване на личното пространство" на учениците

Майка от София съобщава за "ограничаване на личното пространство" на учениците

По думите ѝ пълната забрана за използване на телефон от децата е неправилна.

Тя уточнява, че учениците не могат да ползват устройствата си дори и в голямото междучасие. Майката визира 96 -то СОУ "Лев Толстой" в квартал "Люлин", пише Glasnews.

Вижте цялата ѝ публикация:

"Искам да попитам родителите в другите градове и в София, имат ли забрана децата да ползват телефон ИЗЦЯЛО до напускане на училището. Пълно изключване без никакво право на никой да звънят. Това са часове наред без никаква комуникация детето ти живо ли е, как е дори да го чуеш за секунда, трябва да минавало през учител. Кой учител, като по всеки предмет ще са при различни учители... ? Бясна съм. Деца 5 клас... Да подчертая не говоря за по време на час, а няма да имат грам право да имат връзка с никой и това до 12 клас.

Пълно безумие - дори в голямото междучасие, трябва да са изключени телефоните, Това за мен е нарушаване на личното пространство и права на човека! Става въпрос за 96 -то "Лев Толстой" в "Люлин" .

Това нареждане на министър ли е, вътрешен правилник ли е? Имаме ли право да подадем нещо като жалба срещу това нарушение? Защото видят ли децата дори в междучасие с телефон, глоби и санкции ... Как така ще забранят на децата ни да звънят на родителите си?

Също къде мога да подам жалба, че принуждават родителите да събират пари за закачалки, барбарони,шкафове, дъски, дори изтривалка за обувките им и всякакви неща, които трябва да осигури държавата за 1 ученик в училище! Това е за другото ми дете в същото училище, само че предучилищна подготовка. Ако знаех ,че така ще стане да обзавеждам класна стая да си го бях оставила в градината 4 група. Но просто му се налага подготовка, но да купуваме ние неща, които държавата е длъжна...Добре, че има чинове, че нямаше да се съглася 'ептен. Парите така или иначе ще се дадат, но искам да подам сигнал". категорична е Краси Йорданова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 26
    1
    Чарлз Дарвин
    Там където природата пипне медицината е безсилна! Как ли е оцеляла тя в училище в периода, когато не всеки можеше да си позволи мобифон или GSM?!?!?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари