Майка намушка дъщеря си във Велико Търново

0
15-годишното момиче е загубило над литър кръв
15-годишното момиче е загубило над литър кръв

15-годишно момиче бе спасено от медиците в старата столица след тежка кръвозагуба, в резултат на намушкване с нож от майка си

Драмата се разиграла в събота вечерта, когато двете се скарали в дома им, намиращ се на улица „Мария Габровска“ в областния град. Напрежението ескалирало и майката пробола дъщеря си в лявото бедро, разказва вестник „Борба“.

Около 19:05 ч. е подаден сигнал на телефон 112 и на адреса отива екип на Спешна помощ Велико Търново. Лекарите констатирали, че има опасност за живота на тийнейджърката, направили стегната превръзка на бедрото и веднага транспортирали младата пациентка в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“.

Поета е от дежурните в Спешно отделение, които след образни изследвания констатирали, че дълбочината на пробождането е 10 сантиметра. Засегната е мускулна тъкан, но за щастие ставата е без поражения.

Моментално се заели да я кръвопреливат, защото била загубила над 1 литър кръв. След това се намесили хирурзите, които направили ревизия на раната и зашиване. Момичето е настанено в отделението по хирургия и се възстановява от нанесената травма и оперативната манипулация.

По случая работят и от полицията във Велико Търново, които непосредствено след инцидента направили опит да открият бащата на тийнейджърката, но не могли да го издирят. По непотвърдена информация майката е с психично заболяване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари