Майка на 5 деца загина в птицефермата на бивш гербаджия

0
Майка на 5 деца загина в птицефермата на бивш гербаджия
43-годишна жена - майка на пет деца, загина от удар на електричество в птицеферма - собственост на бившия депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов.

Жената е работела във фирмата без трудов договор, съобщиха от Инспекцията по труда. Христина Тодорова отишла сутринта четвъртък във фермата в село Вирове, за да почисти халето, където се отглеждали птиците. Жената включила електрическа водоструйка и започнала да мие пода, но внезапно се строполила. Работници извикали "Спешна помощ", но още преди линейката да пристигне жената издъхнала, пише "Труд".

Оглед на мястото на произшествието са извършили експерти на полицията и Инспекцията по труда. Според първоначални данни най-вероятно машината е била неизправна и по нея е имало електрически пробив.

Инспекторите са установили, че загиналата не е имала трудов договор. Съпругът й работел във фермата и жената често ходела да му помага. Семейството е много добро и работливо, трудели се навсякъде, където им плащали по някой лев, за да хранят децата си, споделиха от селото.

Фирмата, където е станал инцидентът, е от холдинга на бившия депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов, който през 2012 г. бе арестуван за търговия с влияние.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари