Майка има нужда от помощ, за да бъде диагностицирана и лекувана

5
8 болници не могат да установят от какво страда 42-годишната Даниела
8 болници не могат да установят от какво страда 42-годишната Даниела Видео: NOVA

42-годишна майка се нуждае от средства за лечение.

Даниела отключва заболяване след прекаран 2 пъти COVID, но 8 болници не могат да установят какво точно ѝ има. До преди година и три месеца жената работила като финансист. Днес е прикована към леглото.

През април 2021 г. се разболях за първи път от коронавирус. В края на юли вече бях много зле. През август не можех да ставам от леглото. Бях в инвалидна количка“, разказва жената, предава NOVA.

След това се разболява повторно от вируса.

В продължение на 3 месеца болките бяха много силни, не се повлияваха от лекарства. Наложи се да вляза по спешност в болница”, каза още жената.

След приема Даниела се сблъсква с липса на диагноза. По думите ѝ консултациите с десетки специалисти от различни области така и не успели да установят какво ѝ е.

„Често ми казват, че може да става въпрос за пост COVID синдром. Състоянието ми обаче се влошава буквално с дни“, поясни тя.

До момента Даниела и семейството ѝ са заплатили над 20 хиляди лева за лечение. Теглили са и кредит.

„Била съм във няколко лечебни заведения, като в едно от тях съм лежала два пъти“, сподели още жената.

Така Даниела заживява от болница в болница, но не получава диагноза. А грижата за семейството поема майка ѝ - Весела.

Вече съм на 70 години. За да помагам на Дани, съм принудена да работя“, казва тя.

Лъч светлина за двете жени е болница в Тел Авив. Оттам предлагат да съберат екип от специалисти в различни области, които да се опитат да ѝ поставят диагноза. Сумата за лечението е непосилна за семейството.

„За приема в Израел ми трябват приблизително към 37 000 лева. Това е без лечението”, обясни жената.

Приятели на Дани създават кампания, с която да ѝ помогнат да събере нужните средства.

Моля ви за помощ. Помогнете ми да разбера от какво съм болна и да се излекувам, за да мога да си грижа за детето си”, призова болната жена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    colibri
    Аз също бях болна ,преди да го обявят този вирус от Ухан.Имам усложняващо заболяване-диабет от 2-ри тип.Лекувах се с парацетамол, капки за нос и гърло/нямах вкус и мирис/.Мина ЗА ОКОЛО 2 седмици, но беше изпитание. Сложих си еднодозова ваксина--за удобство.Сега не мисля,че новите дози ще ми помогнат.
  • 2
    4
    Мм
    Имуноглобулин няма ли кой да се сети да приложи? Елементарно е
  • 0
    3
    Номер 3
    Към номер 1: във видеото се вижда IBAN-a на банковата й сметка
  • -13
    2
    Sofi
    Защо не си е направила ваксини?Сега се жалва?
  • 8
    1
    НЕКА БЪДЕМ ХОРА
    ХОРА, МОЛЯ БЪДЕТЕ СЪСТРАДАТЕЛНИ И ПРЕДИ ВСИЧКО ХОРА С ДОБРИ СЪРЦА И НЕКА ПОМОГНЕМ НА ТАЗИ ЖЕНА, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ НИЩО И ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИЗПАДНЕ В ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕ И ДА ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ. НЕКА СИ ПОМАГАМЕ САМИ, ЗАЩОТО ОЧЕВИДНО ДЪРЖАВАТА НИ НЯМА ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА ГРАЖДАНИТЕ ИЗПАДНАЛИ В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ. ЩО ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ИМАМЕ ЩОМ ТАЗИ ЖЕНА СА Я ПОДХВЪРЛЯЛИ ОТ БОЛНИЦА НА БОЛНИЦА И ТАКА И НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКЪВ И Е ЗДРАВОСЛОВНИЯ ПРОБЛЕМ ? А ВИЕ ЖУРНАЛИСТИ КАЖЕТЕ И НАПИШЕТЕ КАК ДА СЕ ПОМОГНЕ НА ТАЗИ ЖЕНА - НЕЩО БАНКОВА СМЕТКА ЛИ ИМА ОТКРИТА ИЛИ ЛИЧНО С ЖЕНАТА ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ И КЪДЕ ТОЧНО Е ТЯ СЕГА?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари