"Майбах"-ът на Банев бил запален 3 часа, след като му изтекла застраховката

0
По повод палежа, бизнесменът подозира съучастие и на застрахователите
По повод палежа, бизнесменът подозира съучастие и на застрахователите Снимка: ПИК

"Майбах"-ът беше запален само 3 часа, след като изтече застраховката му", заяви Николай Банев. Гаражът на кандидат-президента бе подпален тази нощ и 7 автомобила изгоряха, предаде ПИК.

"Това е пожар №5. Там има автомобили на различни фирми. Слава богу, че са били само 7 автомобила. Защото има случаи, когато са били и по 20, тъй като халето е много голямо. Има гуми -  зимни, летни, акумолатори. На това отгоре пазачът, който е възрастен човек, също сложил там количката си и тя изгоряла", разказа Банев.

"Но това е комбинирана работа. В 12.00 часа изтича застраховката на най-скъпата кола - „Майбах”-ът, а той е подпален в 3.00 часа. А е застрахован. Другите мутри не са биз-бизе със застрахователя. Значи кой може директно да бърка в системата на застрахователите. Там имаше и камион, и различни микробуси, защото те са на различни фирми. Въпросът е, че този път нещата вече отиват за честта на пагона. Вече стана твърде много – беше VI-то, сега II-ро. Тоя път ще изкочи заекът", обясни още кандидат-президентът от последната кампания.

"Все още не зная нищо. Зная това, което знаят всички", допълни съпругата му Евгения Банева. "Снощи ми звъннаха към 3.20. Само това казаха – че има голям пожар в паркинга. Казаха да тръгваме натам. После ми звънна един от нашите шофьори и каза, че там не може да се влезе от пушилка и дим. Това са три големи халета, където държим разни документации, коли. Всъщност е изгоряло халето, в което са били колите", обясни още Евгения Банева.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари