Махат старa растителност и декоративни растения до Паметника на свободата

2

Предвижда се освободената площ да бъде облагородена, но без да се оформя градинка с цветя

Започна премахването на старa растителност и декоративни растения в непосредствена близост до Паметника на свободата в Русе.

Идеята е да бъде засадено дърво и около него да има ниска храстовидна растителност, като тепърва ще се уточни какъв вид да е дървото и в каква конфигурация, пише Русе Медиа.

Досега съществуващите растения, които се премахват, няма да бъдат изхвърлени и унищожени. Предвижда се част от тях, които стават за повторно засаждане, да бъдат преместени на нови места в града. Кметските пълномощници вече са огледали районите си и са набелязали подходящи локации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Таня
    Това си е тяхно задължение,аз ли да дойда да я махна? Позорно е кмета да си прави такива селфита.
  • -1
    7
    Оф
    Може ли да се направи нещо и с големите борове, които са градска толетна от години. Просто не знам какъв народ сме ...
  • 9
    6
    Ха-ха-ха
    Не е “стара растителност”, а неподдържана градина! Кой се грижи за тази растителност, че пак искат да бучат дървета и туи?!
  • 1
    5
    Добре е
    Да махнат и един плевел от сградата е центъра, че много засмърдя.
  • 6
    4
    Мариянче!
    Или си Мергюл? От Анадола ли пишеш тия простотии, душко? Щото и български не знаеш, да не говорим за простащината да се пише с главни букви. И акъл къде ще се садят цветя в Русе от айшета и фатмета от майната си не щем.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари