Маг Събина завлече учителка от Русе със 100 000 лева

0
Скандалната маг Събина няма спирка!
Скандалната маг Събина няма спирка!

Скандалната маг Събина няма спирка! Новата жертва на ромката от Русе е пенсионирана учителка, която завлякла с цели 100 бона.

Възрастната преподавателка от Русе видяла обява във вестник за "чутовните" способности на 30-годишната гадателка. Тъй като имала семейни проблеми, звъннала и от този ден започнали мъките й.

"Още тогава Събка, както е истинското й име, я захапала. Казала й, че има не една, а цели 9 направени магии за смърт. Първата била да умре внучето й. След него щяло да почине детето й, а накрая и самата тя. И всичко това, за да може да гледа как умират отрочетата й и да преживява възможно най-тежко смъртта", разказа пред "България Днес" свещеникът екзорсист отец Георги Гелеменов.

В рамките на около месец пъргавата и находчива ромка измъкнала колосална сума пари. Тя научила, че учителката прибрала над 60 000 лв. от продажба на апартамент, а вкъщи кътала много злато.

"След всички сеанси, за които Събка подлъгала жената, тя прибрала от преподавателката всички пари от продажбата плюс 250 грама злато, тъй като "омагьосаната" вече нямала пари кеш. Или грубо казано - около 100 000 лева", разкри духовникът, заел се със задачата да помогне на ощипаната учителка.

Досега е направил три водосвета с молебен за изгубени вещи, с молитви към свети Мина, който покровителства дома, семейството, здравето и намирането на изгубени вещи.

Това е най-големият удар на хитрата ромка. Преди това тя измами с над 8000 лв. 63-годишна жена от Лясковец. Доверчивата баба дала парите само за една седмица в края на 2013 г.

Екстрасенската й обяснила, че на нея и сина й е направена магия. Първоначално Събина поискала 400 лв. за разваляне на магията. По-късно по телефона обяснила, че съзира зловредно влияние и върху златните накити на лясковчанката, за развалянето на което са необходими още 1500 лв.

Последвали още няколко обаждания и изпращане на пари с пощенски запис. Така сумата набъбнала до 8 бона.

Маг Събина е известна на полицията и осъждана за идентични престъпления. Тя е възстановила цялата сума на потърпевшата, но не и 100-те бона на пенсионираната учителка.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари