Русенска врачка прибрала 8 бона, за да развали черна магия

0
Русенска врачка прибрала 8 бона, за да развали черна магия

Небезизвестната маг Събина отново попадна в полезрението на полицията. Този път тя успяла с обещание за разваляне на черна магия, да измъкне от 63-годишна жена от Лясковец 8000 лева.

Измамената заедно със сина си дотичали в полицията в началото на февруари тази година и потърсили съдействие. Пострадалата обяснила, че от 12 до 20 декември м.г. е била измамена от неизвестната за нея маг Събина. Непозната й отнела 6400 лв. и златни накити.

В края на месец ноември 2013 г. тъжителката прочела във вестник обява за екстрасенска, която разваляла магии. В рекламното съобщение бил посочен и телефон за връзка, съобщават от ОДМВР-Велико Търново.

Лясковчанката се обадила и отсреща женски глас й обяснил, че на нея и сина й е направена магия.

Първоначално врачката поискала 400 лв. за разваляне на магията. После потърпевшата получила обаждане по телефона от същата жена, която обяснила, че има направена магия и на златните й накити. За да бъде развалена жената трябвало да ги изпрати с 1 500 лв. на адрес в Русе. Последвали още няколко обаждания, при които екстрасенската искала още пари за развалянето на магията.

Общата сума достигнала 6 400 лв. и 5 златни наполеона на стойност 1 750 лв. Когато синът на потърпевшата разбрал за случващото се веднага сигнализирал полицията.

След няколкомесечна работа криминалистите влезли в дирите на екстасенската – 29-годишната С. С. от Русе, известна на полицията и осъждана за идентични престъпления. Тя е възстановила цялата сума на потърпевшата.

Материалите по случая са докладвани в прокуратурата

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари