Маестро Вили Икономов със златна значка "Русе"

0

Златна значка «Русе» получи днес вокалният педагог Вили Икономов от кмета на Русе – г-н Пламен Стоилов. Той беше придружен от музикалните изпълнители Благовеста, Кристин, Дани, Петя и Даниела на възраст между 11 и 14 години и помощник-ръководителя на студио за поп и джаз пеене «Икономов» - Жулиета Иванова.

Кметът Стоилов изрази своето задоволство от факта, че в дългогодишната си история музикалното студио поддържа високо ниво в работата и подготовката на учениците си. «Всеки, който работи с деца заслужава уважение и подкрепа» - заяви кметът Стоилов. Той подчерта нуждата от повече извънкласни форми, стимулиращи децата да развиват своите таланти. Младите изпълнители споделиха интересни моменти от тяхното обучение при маестро Икономов и разказаха за завоюваните награди и отличия. Помощник-ръководителят Жулиета Иванова благодари на г-н Стоилов за вниманието и подкрепата, като изтъкна, че този израз на обгрижване на децата ги мотивира да дават най-доброто от себе си. Тя сподели и факта, че градоначалникът е първият русенски кмет, който лично засвидетелства отношението си към тяхната формация.

В края на срещата г-н Стоилов пожела на маестро Икономов и неговите възпитаници много здраве, успешна работа в полза на Русе и все повече бъдещи успехи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари