Любовен хороскоп за периода 11 - 17 август

0
Любовен хороскоп за периода 11 - 17 август

Благодарение на движението на Венера, всички зодиакални знаци ще получат „здравословна“ доза романтика. Планетата на любовта ще бъде щедра до 5 септември. Това ще даде тласък на положителните вибрации в сектора на любовта.

Вижте какво да очаквате през втората седмица на август.

Овен

Във вторник планетата Венера ще влезе във вашия сектор на любовта. До 5 септември тя ще остане тук, за да ви помогне за заздравите връзката си или да даде тласък на нова любов. Ако имате половинка до себе си, очаквайте повече романтика през тези седмици, ако сте самотни - огледайте се!

Телец

Венера ще повлияе на хармонията и разбирателството в любовта и на Телците. Използвайте това предимство, за да се отдадете повече на половинката си. Ако нямате любим човек до себе си, периодът до 5 септември е подходящ за започване на нова връзка.

Близнаци

Що се отнася до комуникацията с партньора, през тази седмица ще ви бъде значително по-лесно да комуникирате помежду си. Ако трябва да вземете важно решение, което се отнася до вашето общо бъдеще, моментът е подходящ. Сега е времето да говорите със сърцето си. За тези от вас, които са самотни, звездната карта не показва ново начало в любовта.

Рак

Ще усетите подкрепа от вашата половинка. Може да постигнете много повече заедно, ако се доверите един на друг. В края на седмицата ви очаква много романтика и страст.

Лъв

През последния месец, Юпитер навлезе в сектора на зодия Лъв и това трябва да сте го усетили по късмета и хармонията във вашия живот. След вторник Венера ще окаже влияние и върху вас. Ще имате много приятни емоции в любовта. Тези, които нямат половинка до себе си, ще бъдат като магнит за нова любов.

Дева

Седмицата е подходяща за разговори с партньора. Сега имате възможност да изгладите недоразуменията помежду си и да започнете някаква активност, в която да участвате и двамата. Ново хоби или спорт са подходящи са сближаване с любимия човек.

Везни

Последните дни не са били особено романтични за Везните или поне за повечето. Но предстои една хубава седмица в любовта. Ако имате половинка до себе си, отдайте се на повече пътувания. За тези от вас, които търсят любовта много е вероятно интернет запознанство да постави началото на нова любовна връзка за вас.

Скорпион

За някои от самотните Скорпиони предстоят любовни трепети свързани с работата. Това може да е ваш шеф или някои от обкръжението в офиса. За съжаление нещо в миналото ви свързано с този човек, ви е наранило силно и той вече не е във вашите планове. В случай, че се намирате в една щастлива любовна връзка дайте тласък на романтиката през тези дни.

Стрелец

Имате големи планове свързани с любовта и никой и нищо няма да е в състояние да ви попречи да ги осъществите. Ще бъдете изправени през любовни предизвикателства. Цялата вселена е на ваша страна, затова щом получавате любов не забравяйте и да давате.

Козирог

Очаква ви интензивност в сектора на любовта. Настроени сте за повече любов и удоволствия, но сякаш това не е достатъчно за вас. Искате да имате повече дълбочина и смисъл във вашия любовен живот. Късметът е на ваша страна и периодът е подходящ за сближаване с любимия човек.

Водолей

За тези от вас, които са в дългогодишни взаимоотношения и обмислят следваща сериозна стъпка, като брак, моментът е подходящ за поставяне на планове в тази посока. Някои от необвързаните Водолеи, намериха нова любов, която им дава хармония и радост.

Риби

Благодарение на Венера във връзката ви ще има много хармония и разбирателство. Ще има представители на тази зодия, които ще бъдат запленени от личност, която може би е ваш колега. Ще се радвате на подкрепата на колегите и може би за някои от вас това ще бъде ново начало след един дълъг период на самота.

Източник: Az-jenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари