Любомир Аламанов: Нинова може във всеки един момент да прецака всичко

1
ГЕРБ използват всяка възможност да правят истерии и да ни губят времето
ГЕРБ използват всяка възможност да правят истерии и да ни губят времето

Да, публикуване на забавна снимка с Пеевски е грешка. Особено с неутрален текст. Голяма грешка. Да, Владо Панев разбра грешката и се извини.

Да, реакцията на десните фенове беше малко пресилена. Сякаш се надпреварваха „кой е по-правоверен“. Публично. Няма смисъл да се върши работата на ченгетата. Те достатъчно добре се справят със задачата си.

Трябва да се помни основната цел: Промяна на 12-годишното безвремие и връщане на пътя на европейско развитие. Защото ако не се знае къде се отива, винаги се стига другаде. Както беше казал сър Тери.

Моля ви, вземете се в ръце, спрете да публикувате глупости, спрете да търсите „врага с партиен билет“, свършете това, за което избирателите са ви се доверили.

И направете това правителство най-после, че ни писна от глупости. И без това Корни може във всеки един момент да прецака всичко, и без това ГЕРБ използват всяка възможност да правят истерии и да ни губят времето, и без това все още огромна част от институциите са завладени и не работят. Не им помагайте. Стегнете се и управлявайте.

Иначе всичко ще приключи с някакъв футболен съдия, който изтеглил 50 милиона. И никой не пита кой, по дяволите, му е дал тези пари. Защото, нали помним, не е луд този, който яде зелника, а този, който превежда авансово огромни публични средства и не се интересува какво става с тях…

Любомир Аламанов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари