Любо Киров: Русе, благодаря безкрайно за емоцията!

0
Един незабравим концерт и над 1000 души на крака в Русе
Един незабравим концерт и над 1000 души на крака в Русе Снимка: Любо Киров / Facebook

Един незабравим концерт и над 1000 души на крака в Русе

Концертът, който е част от „Турне 2023“, предизвика огромен интерес и беше разпродаден седмици по-рано.

Незабравимо музикално шоу направи Любо Киров в препълнения Летен театър в Русе в неделя вечерта. Най-продаваният български поп изпълнител накара публиката да пее и да танцува в продължение на два часа. Концертът, който е част от „Турне 2023“, предизвика огромен интерес и беше разпродаден седмици по-рано.

Публиката се наслади на живо на песните „Както преди“, „Целуни ме“, „Ако сме двама“, „Мога“ – със специалното участие на Михаела Маринова, „Усеща се сила“, „Восъчен герой“ др. На сцената с Любо Киров отново беше Голямата банда.

Атмосферата на концерта беше допълнена от специални светлинни ефекти, издигащи музикалното преживяване на следващо ниво.

„Русе, благодаря безкрайно за емоцията! Усещах вашето приятелство, любов и подкрепа през цялото време. Няма да забравя и факта, че въпреки променената дата имахте търпение и препълнихте летния театър за един незабравим концерт! Благодаря ви още веднъж!“, сподели след концерта Любо Киров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари