Заради Деня на национален траур местят концерта на Любо Киров в Русе

0
Концертът на Любо Киров ще се проведе на 10 септември в Летния театър
Концертът на Любо Киров ще се проведе на 10 септември в Летния театър Снимка: Facebook

Концертът на Любо Киров ще се проведе на 10 септември в Летния театър

Концертът на Любо Киров в Русе, който трябваше да се състои утре. Днес правителството обяви 8 септември за Ден на национален траур в памет на жертвите, загинали при наводненията в община Царево. Поради тази причина концертът на ще бъде преместен за 10 септември, неделя.

Концертът отново ще се състои в Летния театър, като всички закупени билети ще важат за новата дата без презаверяване. Ако тя не е удобна за зрителите, те могат да получат парите си обратно през онлайн платформите и касите на място за продажба до 17 септември 2023 г., включително.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Ангел Гецов
    Значение на думата местя местиш, мин. св. местих и местих, мин. прич. местил и местил, несв.; какво. Променям мястото на нещо. Местя стола до прозореца. – местя се. 1. Сменям мястото си. Местя се по-близо до телевизора. Нямате ли редактор, или някой грамотен, който да провери статията, преди да я пуснете???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари