Любчо Георгиевски: Очевидно, за да бъдеш македонец, трябва да мразиш българите

0
Дори и в своя вреда, допълни бившият македонски премиер
Дори и в своя вреда, допълни бившият македонски премиер Снимка: БГНЕС

Дори и в своя вреда, допълни бившият македонски премиер

"Очевидно, за да бъдеш македонец у нас трябва да мразиш на 100 % българите." Това каза бившият македонски премиер Любчо Георгиевски (1998-2002 г.) по повод на последните развития на българо-македонските отношения и дебатите в родината му относно македонската идентичност и език.

Изглежда, че за да си наистина македонец, трябва да мразиш на 100% българите, дори и в своя вреда“, каза още Любчо Георгиевски, който и сред създателите и пръв председател на ВМРО-ДПМНЕ, предаде БГНЕС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    до 6
    прав си, и много южноамерикански племена никога не са имали държава и още живеят без държава, разликата е че те са оставени на спокойствие, а за уйгурите не е точно така, западните медии обичат да печелят точки като реват за тях ама нищо не правят и няма да направят.. и това че уйгурите не са имали държава не означава че трябва да имат, но пък да имат някъва автономност в китай и не китай да ги прави на китайци
  • 2
    6
    до 5
    Ще ти го кажа по друг начин - уйгурите никога не са имали държава. Били са номадски племена на територията на Монголия и Китай. Слаба опорка, в която думата "държава" не съществува.
  • 2
    5
    до 4
    ще ти го кажа по друг начин - щяхме да сме както в момента са уйгурите в китай ... те за да станат автономни, трябва да има някакъв голям конфликт, който пряко да засяга китай и разпада на китай, както е станало с османската империя - преди нас са изгубили гърция, сърбия и т.н. вече от над 100+ години няма османска империя --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- имай предвид и друго - сега има голямо технологично развитие и чрез тези технологии се промиват мозъците на хората много, всяко следващо поколение става по-глупаво от предишното, трудно може да мисли самостоятелно и се нуждае някой да му казва за всичко - сега имам един приятел в англия работи в subway и разправя преди няколко дена как влизат някъкви английски пишлемета и 15-30 минути не могат да решат какво искат да си поръчат да ядат.. толкова са глупави сега, това важи и за българия... тоя приятел от англия е там от около 9 години и вече иска да се връща, понеже е отвратен от простотията на запада
  • -5
    4
    до 2
    хахаха! 500 години не сме си сменили имената, запазили сме вярата си, строили сме църкви, развивали сме бизнес и занаятчийство, а в последните години на "робството" сме изградили над 1500 български училища! За 45 години съветска власт ни забраниха вярата, разрушиха църкви, сменяха имена, изселваха, заграбваха частни бизнеси градени от поколения, теглиха заеми от СССР които върнахме с целия си златен резерв! След разпада на Османската империя всички държави под нейна власт са били възтановени, така че тия глупости дето ги говориш може да минат за някой полуграмотен циганин (или вгъзроден).
  • 5
    3
    dgd
    Аз съм едновременно ироничен и говоря истината. Истинкият българин в момента е украински патриот. Забелязвате ли как всичките безродни либерали започнаха да викат "слава украйна". Казват го но от срам викат го съчетават и с "Да живее България!". Преди това се подиграваха на родол'бците с "патреоти" и "ZA KLETA MAIKA BULGARIQ". Та новооткрития български патреот е всъщност украински такъв. А украинец съотнесено към руснак е същото като македонец съотнесен към българин. Първия няма как да не мрази втория, той така е отгледан старателно от господарите си. Съответно и българския патриот, който както казахме е всъшност украински ( абе ако трябва да бъдем честни той не е и украински патриот, той е англо-саксонски патриот, който развява каквито знамена му каже господаря) мрази руснаците.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари