"ЛУКОЙЛ": Намалихме цените на едро за всички търговци

0
До този момент не сме получили текста на обвинението, обявиха от компанията
До този момент не сме получили текста на обвинението, обявиха от компанията Снимка: Ани Петрова / БНР

До този момент не сме получили текста на обвинението, обявиха от компанията

До този момент не сме получили текста на обвинението и бихме могли да го коментираме по-обстойно, едва след като се запознаем с него. Това коментираха за от "ЛУКОЙЛ България", предава Епицентър.БГ.

КЗК установи "ценовата преса", налагана от Лукойл

"По съобщението на сайта на Комисията за защита на конкуренцията можем да направим единствено следния коментар: Дружеството наистина премахна количествените отстъпки и по този начин даде достъп до най-добрата си цена за всички клиенти на едро, независимо от обема на купуваните от тях продукти. По този начин не само големите едрови търговци, но и всички участници на пазара на едро, в това число крайните потребители, получават най-ниските възможни цени, единни за всички участници на пазара. Това е постигнато чрез намаляването на цените за всички", казаха от компанията.

"Вероятно намаляването на цените за всички участници на пазара по някакъв начин не е удовлетворило органа по конкуренция. Ние категорично считаме, че цялата ни дейност напълно съответства на законодателството на Република България и ЕС. За да можем по-обстойно да разберем в какво се състои претенцията към нас, ще трябва да изчакаме получаването на документа, с който ни е предявено обвинението в цялост", обясниха още от "ЛУКОЙЛ България".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари