Лудогорец продава клубни карти на лизинг

0
Тези, които платят картите си в брой обаче, ще имат привилегията да получат поименно място на стадиона
Тези, които платят картите си в брой обаче, ще имат привилегията да получат поименно място на стадиона

Лудогорец пуска в продажба абонаментните карти за новия сезон 2019-2020 година, съобщават от пресцентъра на зеленият отбор.

Картите ще важат за всеки домакински мач на орлите от Първа и Втора професионална лига, турнира за купата на България и ще дават предимство на притежателите си да си закупят първи билети за мочавете на Лудогорец от европейските клубни турнири.

Цените на абонаментните карти за новия сезон започват от 299 лева и тези, които платят тази сума ще получат места на първите 15 реда в сектор „В“ блокове 3 и 4. Местата в сектор „В“ блокове 1,21 5 и 6 ще се продават по 189 лева, а пропуските за трибуна „Моци“ ще струват 152 лева.

Тази година клубът на Кирил Домусчиев въвежда и яки бонуси за притежателите на клубни карти. Всеки, който има целогодишен абонамент за стадион „Лудогорец –Арена“ ще може да гледа безплатно домакинския мач на орлите с унгарския Ференцварош.

Абонаментните карти ще могат да се закупуват и на лизинг. Тези, които платят картите си в брой обаче, ще имат привилегията да получат поименно място на стадиона и 20% отстъпка при пазаруване на фен артикули за целия сезон от новата екипировка онлайн и 15 % при покупка от базата „Гнездо на орли“.

ПФК „Лудогорец“ съобщава, че цените на билетите за новия сезон остават непроменени. Ще се продават и семейни входни талони. До 30 юни ще се пазят и местата на картодържателите от сезон 2018/2019, които могат да подновят абонамента за своето място срещу предоставяне на старата си карта.

Всички приходи от абонаментните карти се инвестират в развитието на детско-юношеската академия на Лудогорец. Благодарение на подкрепата на своите фенове, Академията на клуба шампион постига своите успехи и в момента е най-динамично развиващата се школа в България, припомнят от клубната управа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари