Борисов смени Порожанов и отиде да играе мач

0
Премиерът стана за 4-и път поред шампион за ветерани с "Витоша"
Премиерът стана за 4-и път поред шампион за ветерани с "Витоша" Видео: Sportal.bg

Сутринта премиерът Бойко Борисов прие оставката на земеделския министър Румен Порожанов, а след това прати за внасяне в деловодството на Народното събрание предложение негов заместник да е Десислава Танева.

След това се срещна със здравния министър Кирил Ананиев, педиатри и неонатолози и обеща близо 3 млн. лева за увеличение на заплатите на лекарите в детската специализирана педиатрична болница в София и за закупуване на нова техника. После присъства на представянето на закупеното ново оборудване и модерна техника за високорискови операции на МВР.

Но още преди края на работния ден побърза да се включи в тима на любимия си отбор на "Витоша", който имаше финален мач от държавното първенство по футбол за ветерани срещу ветераните на "Лудогорец". На двубоя, който се игра на стадиона в Бистрица присъства и цялото спортно-техническо ръководство на шампиона "Лудогорец", воглаве с изпълнителния директор Ангел Петричев. На трибуните се появи и собственикът на разградския клуб и член на Изпълкома на БФС Кирил Домусчиев, който дойде в средата на първото полувреме, придружаван от охраната си.

Борисов бе капитан на отбора, но този път дори отказа да изпълни дузпа, отсъдена за "Витоша" в 20-ата мин. Той отстъпи удара от 11 метра на бившия национал Георги Пеев, който реализира. След това Росен Василев удвои на 2:0 в 40-ата мин., при който резултат завърши първото полувреме.

През втората част двата отбора си вкараха по един гол за крайното 3:1. Така "Витоша" спечели четвъртата си поредна държавна титла при ветераните. Четвърта е и титлата за Бойко Борисов, който игра неизменно във всички финали на отбора си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари