"Лудогорец" пречупи кошмара си и отива на 1/8-финал в Европа

1
В герой за разградчани за пореден път се превърна Якуб Пьотровски
В герой за разградчани за пореден път се превърна Якуб Пьотровски Снимка: Facebook

В герой за разградчани за пореден път се превърна Якуб Пьотровски

"Лудогорец" се класира инфарктно и през иглени уши за елиминациите в Лигата на конференциите, след като срази с огромна мъка с 1:0 датския си кошмар "Нордселанд" в последния решителен мач от Група "Н“. Този успех се оказа достатъчен за родния хегемон да се класира за 1/8-финалите при дебютното си участие в груповата фаза на третия по-сила европейски клубен.

В герой за разградчани за пореден път се превърна Якуб Пьотровски. Полският халф заби скъпоценният гол в 79-ата минута на двубоя. Така "орлите" не успяха да си отмъстят най-срамната си загуба с 1:7, регистрирана при визитата в Дания, но сладката победа им осигури участие в Европа и напролет.

"Лудогорец" събра общо 12 точки, като дори финишира първи в класирането. "Фенербахче" също е с 12 пункта, но родният шампион е на върха заради показателя повече голове на чужд терен. "Нордселанд" отпада от турнира, оставайки 3-ти с 10 точки, пише gol.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари