Луд скандал избухна между наследниците на милионите на Георги Ройдов

0
Разказът на дъщерята на Иванка - Жана
Разказът на дъщерята на Иванка - Жана Видео: TNS.bg

Голям скандал е избухнал между наследниците на наследството за няколко милиона долара в пловдивското село Брани поле, съобщи TNS.bg.

В събота вечерта, когато близките на задържаната Иванка Ройдова се прибирали към дома си. На двора в съседната къща обаче бил братът на Иванка - Стойчо Ройдов и синът му – Георги.

Тогава между дъщерята на Иванка - Жана и роднините й от съседната къща избухва словесен скандал. Разменени били реплики за това кой е виновен за задържането на обвиняемата и кой кого е поръчал.

„Заради вас и аз бях ареста”, казала Жана на вуйчо си Стойчо. „Ако много знаеш, пак ще те върна там”, отговорил вуйчото.

Разправията продължила около 15 минути. Повикана била полиция, която се намесила в конфликта. Всички участници в спора са с предупредителни протоколи да не се доближават до другия.

Двете къщи ги дели една ограда, а спорът за наследството на българина-имигрант Георги Ройдов започнал след смъртта му през 2014 година.

През седмицата Иванка беше арестувана и обвинена, че е поръчала убийствата на брат си Стойчо, синът му Георги и още четирима наследници, за да прибере наследство от 4,5 милиона долара, от което била лишена.

Дъщеря й Жана разказа и нейната гледна точка, след като вчера показахме гледните точки на роднините й – Стойчо Ройдов и Георги Ройдов.

Тя разкрива какви причините, за да се стигне до тук и коментира обвиненията срещу майка й Иванка. "Мен ме арестуваха в колата без да ми кажат за какво. После и работното ми място бе обискирано. Бях откарана в Районното управление и разпитвана до осем вечерта Беше арестуван и съпруга ми. И те се опитали да настроят и него. Казали му,че майка ми била поръчала и него да убият. Искам да кажа на вуйчо ми,че и той има две деца- дъщеря и син.

И как  той би се чувствал ако едното дете лиши другото. Подкрепям майка ми и се надявам да излезне", каза пред камерите на TNS.bg  Жана. 

Източник: TNS.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари