Лозан Панов: Отстранете незабавно Сарафов преди "Титаник" да се е разбил!!

2
Бившият председател на Върховния касационен съд отправи призив към Прокурорската колегия
Бившият председател на Върховния касационен съд отправи призив към Прокурорската колегия Снимка: БГНЕС

Бившият председател на Върховния касационен съд отправи призив към Прокурорската колегия

В позиция, изпратена до медиите, бившият председател на Върховния касационен съд Лозан Панов призовава Прокурорската колегия незабавно да отстрани изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов. Повод са съмненията за зависимости в съдебната система след убийството на Мартин Божанов, по прякор Нотариуса.

Според Панов, кадровиците трябва да направят "последни възможни усилия преди "Титаник" да се е разбил!", така че начело на държавното обвинение да застане "силен характер с висок професионален интегритет".

Според Лозан Панов, който в момента е редови върховен съдия, убийството на Божанов е извадило на показ пораженията от протичащия с години разрушителен процес в имунната система на държавния организъм. По думите му, това "прокуратурата и Съдебният инспекторат да бъдат заменени от комисии към Народното събрание и Висшия съдебен съвет, е поредното признание, че автентичните държавни органи, чиято конституционна задача е да се справят с подобни проблеми, са напълно делегитимирани от своите представители".

"Делкането" не предвещава по-добри времена" казва още Панов, като се извинява, че цитира употребената вчера от Делян Пеевски дума "делкане".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари