Локомотивният завод в Русе иска да превърне терен в място за спорт и отдих

11
Това е част от инициативите, свързани със зелената и екологична политика на компанията
Това е част от инициативите, свързани със зелената и екологична политика на компанията Снимка: Експрес Сервиз

Това е част от инициативите, свързани със зелената и екологична политика на компанията

Локомотивният завод „Експрес Сервиз“ в Русе е заявил инвестиционно намерение за покупка на имот в местността Гърков дол, за да го залеси и облагороди.

На територията ще бъде изградена велоалея, тенис корт, улично и парково осветление, съобщава Русе Медиа. Ще бъдат направени беседки и кътове за отдих и ще се залеси с декоративни дървета, при спазване на нормативните изисквания. Това е част от инициативите, свързани със зелената и екологична политика на компанията.

Пазарната оценка на имота, който е с площ 21 580 кв.м, изготвена от лицензиран оценител, е в размер на 97 101 лева, без дължими данъци и такси.

Комисията по общинска собственост е дала съгласие за провеждане на процедура за продажба на имота, чрез публичен търг с явно наддаване. Решението трябва да бъде взето от Общински съвет – Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари