"Локомотив" - Русе отбеляза паметна победа срещу "Доростол"

0
Домакините контролираха събитията на терена в Русе през цялото време
Домакините контролираха събитията на терена в Русе през цялото време Снимка: Facebook / Локомотив Русе

Домакините контролираха събитията на терена в Русе през цялото време

Локомотив (Русе) спечели вкъщи с 4:0 срещу Доростол (Силистра), информира Sportal.bg. Двубоят е от 21-ия кръг на Североизточната Трета лига. Домакините контролираха събитията на терена през цялото време. Бисер Георгиев откри резултата след като беше изведен от съотборник, половин час след началото. Той удвои, десетина минути след почивката, когато вратаря на съперника излезе и изби топката с глава.

Кълбото попадна у Георгиев, който овладя и от 40 метра прехвърли стража. След гола в игра за русенци влязоха Преслав Петков и Драгош Фирцулеску. В 70-ата минута Дани Братоев проби по фланга, подаде, Петков пропусна топката и румънеца я заби в мрежата – 3:0. Фирцулеску върна жеста в 81-ата минута, когато изведе Братоев и той вкара четвъртото попадение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари