Лойд Остин: САЩ няма да допуснат Путин или ХАМАС да спечелят

1
Няма да позволим на нашите врагове да ни разделят или отслабят, подчерта министърът на отбраната на САЩ
Няма да позволим на нашите врагове да ни разделят или отслабят, подчерта министърът на отбраната на САЩ Снимка: lloyd Austin / Facebook

Няма да позволим на нашите врагове да ни разделят или отслабят, подчерта министърът на отбраната на САЩ

Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин е заявил, че САЩ няма да позволят на руския президент Владимир Путин да спечели започнатата от него война срещу Украйна или ХАМАС в конфликта срещу Израел, пише Украинская правда, цитирана от агенция "Фокус".

Остин е уверил, че САЩ могат да изпратят ресурси на "няколко фронта" едновременно.

Ръководителят на американското военно ведомство е подчертал, че както в Израел, така и в Украйна "демокрациите се борят с безмилостни врагове, които се стремят да ги унищожат".

"И ние няма да позволим на ХАМАС или Путин да спечелят. И няма да позволим на нашите врагове да ни разделят или отслабят", е подчертал той.

Остин е добавил, че войната, отприщена от Руската федерация срещу Украйна, е "предизвикателство" за НАТО и "директна атака срещу базирания на правила международен ред".

"И резултатът от тази борба ще определи глобалната сигурност за десетилетия напред“, е коментирал той, като е подчертал, че Съединените щати "не могат да си позволят да стоят настрана".

По-рано държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен заяви, че членовете на НАТО остават решени да продължат да подкрепят Украйна в борбата срещу руската агресия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Е-е-е-е-е-е,
    Бах'ти гнусния, мазен негро-циганин!
  • 3
    4
    фена на Путин
    С оръжие не се получава нещо. Норвежкият травестит квичи, че усрайна сдава багажа. Освен да пратите хора и да отприщите трерата световна война, не виждам какво друго може да направите. Блеки ! Но и контра страйкаджии да пратите и тях ще избият братята. Да трепят американци, ще се извие огромна опашка. Искам да ги видя на -40° как се бият тея чекиджии. Горя от любопитство, как няма да стоите настрана и какъв ви е големият ресурс дето ще изпратите на няколко места. Този негър съвсем си е изгубил разсъдъка.
  • 6
    3
    10Х
    Даже Чък Норис не може да им помогне.
  • -4
    2
    до 1
    стига ве ален делон ахахаха
  • 2
    1
    Иван
    Каза маймун сурат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари