Липсата на кислород в болниците си е престъпление

3
"След като няма редовни доставки на кислород, който може да се произвежда по напълно прост инженерен начин, означава само едно - някой пречи това да се случи. И този някой е властта", пише Марков
"След като няма редовни доставки на кислород, който може да се произвежда по напълно прост инженерен начин, означава само едно - някой пречи това да се случи. И този някой е властта", пише Марков Снимка: БГНЕС

"Основната субстанция необходима на човек, за да живее е кислорода. Без него, особено в животозастрашаващи здравословни състояния, леталния край настъпва бързо!И точно заради това, няма как липсата на достатъчно кислород в болниците да не е престъпление, извършено от длъжностни лица и политици"

Това пише експертът по национална сигурност Николай Марков. Ето още от аргументите му:

"По всички видове медии лекари и медицински персонал КРЕЩЯТ за неотложна доставка на кислород, но такъв не идва и не идва. И няма да дойде, не заради така наречената криза, в която без протокол за лечение и без налично такова, всяко денонощие медиците твърдят, че са излекували по 1-3 хиляди човека. Как стават тези неща и без лекари, необходимия кислород, без лекарства за ковид инфекцията, без ясно разписани протоколи за лечение и без дори достатъчно апарати и друга необходима техника? Не на мен тези!

След като няма редовни доставки на кислород, който може да се произвежда по напълно прост инженерен начин, означава само едно - някой пречи това да се случи. И този някой е властта! От нея зависи всичко, което се случва или не се случва и тя носи конституционна и тежка наказателна отговорност за последствията. Последната липсва, поради пълно отсъствие и на съдебна система, както и всяка друга система. Невероятно, но факт!

Предлагам да си върнем достойнството с всички средства, като отчетем, че по-голяма морална тежест от демократичният ред е човешкото ни правото на живот.

Отнетото."

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари